Firma  N POWER SERVICES a fost infiintata in anul 2003 avand ca domeniu principal de activitate – „ Lucrari de instalatii electrice’’. Inca de la inceput a fost acreditata de A.N.R.E. sa proiecteze si sa execute lucrari de linii electrice aeriene si/ sau subterane de joasa tensiune.

Din aprilie 2005 detine atestat A.N.R.E. ( Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ) de tip B  pentru „proiectare si executare instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale , bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0.4kV’’.

atestat ANRE tip B

In anul 2006, a obtinut atestat A.N.R.E. tip C1A pentru „ proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane , cu tensiuni intre 0.4kV-20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20kV’’, iar din 2007 detine atestat A.N.R.E. tip C2A pentru’’ executare de linii electrice, aeriene si subterane, cu tensiuni nominale de 0.4kV-20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20kV’’. 

atestat ANRE tip C1A_C2A

Inca de la infiintare detine un sistem de management al calitatii , iar din aprilie 2005 este certificata de catre Organismul pentru certificarea Sistemelor de Management al calitatii , AEROQ, ca detine acest sistem conform ISO 9001:2000 pentru mai multe domenii.

Din 2009, acelasi organism certifica faptul ca societatea detine un sistem de management de mediu integrat conform SR EN ISO 14001:2005 si un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale  conform SR EN OHSAS 18001:2008 pentru aceleasi domenii de activitate.

certificat AEROQ sistemuil de management al calitatii     certificat AEROQ sistemuil de management al SSMi         certificat AEROQ sistemuil de management de mediui

 

 

J.T. Brown Jersey