Instalator validat AFM
Casa Verde 2023
Program finantat de Administratia Fondului pentru Mediu

Etapele de Desfasurare ale programului Casa Verde 2023

La data de 06.09.2023, a fost lansata lista instalatorilor validati. Facem parte din instalatorii autorizati pentru sesiunea 2023 a programului AFM. Ne puteti identifica in lista sub denumirea: N POWER SERVICES SRL.

In aceasta faza, selectati instalatorul dvs. in platforma AFM conform instructiunilor de aici.

Dupa ce alegeti N POWER SERVICES SRL din lista instalatorilor autorizati, echipa noastra verifica documentatia trimisa in cel mult 30 de zile de la alegere. In continuare, AFM dezvaluie listele cu dosarele validate. De aici, se da startul perioadei de 12 luni pentru finalizare.

Inscrierea in
Platforma AFM

Va inscrieti in platforma AFM in data afisata conform calendarului.

Validarea
instalatorilor

AFM publica lista cu instalatorii validati. Publicata pe 06.09.2023.

Alegerea
instalatorului

Alegeti N POWER SERVICES din lista in termen de 60 zile de la data afisarii.

Alegerea instalatorului

Dupa ce selectati in aplicatie N POWER SERVICES SRL din lista instalatorilor validati, echipa noastra verifica documentele incarcate in maximum 30 de zile de la selectie. Ulterior, AFM publica listele de dosare aprobate. Din acest moment, demareaza perioada de 12 luni pentru implementare.

Verificarea
dosarului

N POWER SERVICES verifica documentele incarcate.

Aprobarea
dosarului

AFM va publica periodic liste cu solicitantii aprobati sau respinsi.

Implementarea
proiectului

Instalam sistemul fotovoltaic si depunem dosarul de prosumator.

OFERTA CASA VERDE 2023

N POWER SERVICES SRL este o companie cu o traditie solida in domeniul sau, avand o prezenta impresionanta pe piata de peste doua decenii. Vechimea de peste 20 de ani reflecta angajamentul si profesionalismul cu care N POWER SERVICES SRL raspunde nevoilor clientilor sai si se adapteaza continuu la evolutiile din piata. Indiferent de provocarile cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, compania a ramas consecventa in misiunea sa de a oferi servicii de calitate superioara, consolidandu-si astfel pozitia in Curtea de Arges si in domeniul sau de activitate.

N POWER SERVICES SRL este validata de Administratia Fondului pentru Mediu pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice din anul 2019, fiind la data prezentei singura firma validata din Curtea de Arges.

Oferta ROMSIR pentru sisteme fotovoltaice

Cu experienta instalarii si punerii in functiune a peste 8000 de sisteme fotovoltaice, dar si dupa numeroase negocieri cu furnizorii nostri de echipamente, am reusit sa construim cea mai buna oferta pentru programul Casa Verde 2023.
In plus, de la inceputul anului 2023, am reusit sa crestem semnificativ capacitatea de montaj – doar prin echipe proprii – de la 600 montaje rezidentiale si comerciale pe luna, la peste 1000 montaje. Am implementat deja peste 90% din proiectele Casa Verde 2021 aprobate.
Astfel, suntem pregatiti sa demaram instalarile prompt pentru proiectele din programul Casa Verde 2023, imediat ce sunt aprobate.

Oferta noastra este la cheie si include echipamentele necesare, materialele, manopera si intocmirea documentatiei in vederea obtinerii calitatii de prosumator.

Descarca NOUA OFERTA