DESPRE NOI

N POWER SERVICES a fost inființată ca societate cu răspundere limitată, in luna iunie 2003, având ca domeniu principal de activitate: Lucrări de instalații electrice. De la inființare pânâ în prezent am realizat proiecte și lucrări importante în domeniul instalațiilor electrice. Domeniile de activitate ale companiei sunt:

Organizația are implementat și certificat un sistem integrat de management, care aplică toate criteriile din standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018. Sistemul de management este certificat de organismul de certificare încă din anul 2012. N POWER SERVICES este atestată de ANRE pentru a proiecta și executa lucrări în domeniul electric și deține atestat tip C1A, C2A.

La realizarea proiectelor, lucrărilor și serviciilor, N POWER SERVICES asigură conducerea și execuţia activităţilor de către personal calificat, autorizat de ANRE și ISC, cu o bogată experienţă în domeniu şi în condiţii de respectare a obligaţiilor de conformare specifice domeniului de activitate. N POWER SERVICES are acreditare (este instalator validat) de Administrația Fondului pentru Mediu pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice din anul 2019.