ÎNCHIRIERI SPAȚII

Firma N POWER SERVICES face parte dintr-un grup de firme împreună cu LAZADI IMPORT-EXPORT. La data prezentei LAZADI IMPORT-EXPORT închiriază spațiu comercial situat în mun. Curtea de Arges, strada Valea Danului, nr.2.

DISPUNERE
Spațiul comercial este situat la parterul Centrului de Afaceri LAZADI având o suprafață totală de 398,24 mp și o înalțime de 4,50 m. Este amenajat cu vitrine termopan pe trei fațade, spre strada principală str. Albești fațada principală și fațada stângă, spre str. Valea Danului fațada dreaptă. Zona este intr-o intersecție importantă, intens circulată, poziționată pe DN 7C, zona industrială, spre Electroarges, Karcher Ro, Fuchs Condimente Ro, Dr Oetker Ro, IPEE Admiral, I.T.S. Production. Dispune de 2 grupuri sanitare modernizate recent.

Are amenajate în zona din spate: holuri, magazii(2), debara(2), depozit(2), cameră C.T., spalător(3), grup sanitar și vestiar. Intrarea se poate face din zona centrală str. Albești, zona vitrata cu termopan uși duble și în zona de aprovizionare dinspre str. Valea Danului precum și din curtea interioară. Există parcare externă (cu posibilitate de extindere) și internă în curtea interioară (ambele spre str. Albești).

Utilități

De construcție recentă clădirea este anvelopată termic. Spațiul util se poate extinde.

Chiria solicitată se va discuta la sediul firmei. În caz de acceptare a propunerii, costurile pentru utilizarea spațiilor exterioare se va negocia ulterior.

GALERIE FOTO